torstai 22. maaliskuuta 2012

Parfum d'Empire

Parfum d'Empire on korsikalaista syntyperää olevan Marc-Antoine Corticchiaton perustama tuoksutalo. Jo pienestä pojasta saakka ratsastusta intensiivisesti harrastanut Marc-Antoine harkitsi uraa ratsastuksen parissa mutta kiinnostus aromaattisia tuoksuja kohtaan ajoi hänet opiskelemaan kemiaa.

Saatuaan tohtorin paperit Marc-Antoine jatkoi opiskelua kansainvälisessä parfyymikoulussa ISIPCA:ssa Ranskassa. Hän aloitti uransa aromaterapeuttisten tuoksujen parissa mutta huomasi pian olevansa enemmänkin kiinnostunut parfyymeistä ja perusti oman yrityksensä Parfum d'Empiren.

"Driven by passion for the most beautiful raw materials and their use in different cultures, he seeks out the most complex yet great empire, the realm of the senses..."

Parfum d'Empiren sivuilta voi tilata joko kolmen tuoksun samplesetin tai kolmentoista tuoksun setin kohtuulliseen hintaan. Ensin mainittu maksaa postikuluineen 10€, jälkimmäinen 22€.

Itse tilasin tuon isomman setin. Se saapui isossa kirjekuoressa, kuninkaallisesti arvokkaan väriseen paperiin verhoiltuna kera kirjekuoren, johon oli kirjoitettu vastaanottajan nimi. Tyylikästä mielestäni.

Kirjekuoressa oli niin ikään käsin kirjoitettu tervehdys ja kiitokset mielenkiinnosta Parfum d'Empiren tuoksuja kohtaan. Edelleen tyylikästä.


Itse tuoksut tulevat yksittäin pieniin pahvisiin "rasioihin" pakattuina. Takakannessa on tuoksujen INCI-lista. Tuoksut ovat pikkuisia, vajaan 2 millilitran vetoisia muovisia "atomizereita".


Kirjekuoressa oli lisäksi vihkonen jossa kerrotaan lyhyesti tuoksutalosta ja sen luojasta ja siinä on myös luhyt kuvaus jokaisesta tuoksusta. Lopussa esitellään myös tuoksukynttilöitä.Mielestäni erittäin tyylikäs kokonaisuus, erinomaisen hyvää PR:ää! Varmasti tulen tilaamaan myös kokonaisen tuoksun jossain vaiheessa, tiedä vaikka innostuisin lähipiiriä jopa lahjomaan Parfum d'Empiren jollain tuotteella.

Olen nyt tuoksutellut osan tuoksuista kertaalleen, joitakin pariinkiin kertaan ja osa vielä odottaa kokeilua. Tulen kirjoittamaan näistä arvioita harvakseltaan mutta sen verran voin paljastaa, että joukkoon mahtuu rakkautta ensi nuuhkaisulla ja myös yksi yököttävimmistä tuoksuista joita olen ikinä nuuhkinut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan, mielipiteesi on odotettu ja arvostettu!