perjantai 20. huhtikuuta 2012

Naomi Campbell; Cat Deluxe EdT

Alku on erittäin kukkaishedelmäinen, paino sanalla hedelmäinen. Tuoksun kypsyessä iholla se muuttuu puuterisemmaksi ja kukkaisemmaksi. Tässä pitäisi olla kaardemummaa mutta minun nenäni ei sitä löydä. Cat Deluxe on tosin selkeästi lämmin tuoksu, ehkä sen  kaardemummaisuus on enemmän lämpöä kuin selkeästi havaittavaa tuoksua.

Freesian ja persikan jälkeen tuoksu jotenkin jämähtää paikoilleen. Siitä tulee tasaisen lämmin, tasaisen puuterinen ja pakko myöntää, ehkä vähän tasaisen tylsä. Pohjanuoteista pitäisi nousta esille vanilja, patsuli ja myski mutta aika hiljaisia tuntuisivat olevan. Myski ehkä vähän yrittää päästä noista enemmän esille ihan lopussa vaniljan tasatessa myskin terävyyttä. Toisaalta drydown on tasapainoinen ja eheä ja kun nenän asettaa oikein lähelle ihoa tuoksu saa syvyyttä aavistuksenomaisesta persikkaisesta vivahteesta joka tuo siihen makeutta.

Minulle henkilökohtaisesti Cat Deluxella ei olisi käyttöä. Minun on lisäksi vaikeaa ottaa tuota pulloa ihan tosissaan, vaikka vaaleanpunaisen ystävä olenkin. Eläinkuosit tosin eivät ole minuun koskaan vedonneet millään tasolla.

Cat Deluxe on sellainen harmiton, miellyttävällä tavalla kukkaishedelmäinen, lämmin ja kevyt tuoksu. Loppujen lopuksi Cat Deluxe vaikuttaa vähän mitäänsanomattomalta mutta se ei toki tarkoita, että tuoksu olisi huono. Oletan, että se on suunnattu vähän nuoremmalle yleisölle ja se onkin varmasti ihan kohdallaan teiniprinsessoilla ja nuorilla aikuisilla. Tuoksun keveys ja pieni ärsytyskynnys lisäävät varmasti sen käytettävyyttä varsinkin teinitytöillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan, mielipiteesi on odotettu ja arvostettu!