tiistai 3. huhtikuuta 2012

Aus Liebe zum Duft - rakkaudesta tuoksuihin

Tuolla Tuoksut-keskustelufoorumin puolella Gogol otti puheeksi otsikon puljun joten ajattelinpa kirjoittaa siitä muutaman sanasen.


Aus Liebe zum Duft on nettikauppa, jonka sivuja voi selailla saksaksi tai englanniksi. Fyysisesti pääkallopaikka sijaitsee Saksassa, Baden-Württembergin osavaltiossa, Karlsruhen piirikunnassa, kaupungissa nimeltään Bruchsal. Noissa yllä olevissa kuvissa on noita pupuja luonnollisesti tämän viestin kirjoittamisen ajankohdan johdosta. ;) 

Aus Liebe zum Duft myy niche-tuoksuja ja heiltä saa tilattua myös sampleja suurimmasta osasta valikoiman tuoksuja. He mainostavat itse omaavansa euroopan suurimman valikoiman niche-tuoksuja. He myyvät tuoksujen lisäksi mm. kosmetiikkaa, huonetuoksuja, asusteita ja jopa high end pyykinpesuaineita.

Itse tilasin tuolta muutaman tuoksunäytteen ja olin hirmu tyytyväinen sekä palveluun, että näytteisiin. Kokonaisuutena Aus Liebe zum Duft on mielestäni erittäin laadukas, miellyttävä ja positiivisuutta henkivä sivusto. Jos olet saksankielentaitoinen niin heillä on sivuillaan myös viihdyttävä blogi johon kannattaa tutustua.

Tilaaminen tapahtui helposti ja tuttuun nettikauppatyyliin, klikkailet vain tavaraa ostoskoriin ja kun olet valmis, painelet kassalle. Seuraavaksi täyttelet tilaustiedot ja maksat ja jäät odottelemaan innokkaana Kustia saapuvaksi.

Samplet ovat kooltaan 1,5 - 2,5 ml ja ne on pakattu pieniin muovisiin spraypulloihin. Eurooppaan postikulut ovat 5€, paitsi Italiaan, jonne lähettämisestä veloitetaan 12€. Jos tilaat pelkästään sampleja niin tilauksen loppusumman on oltava vähintään 16€. Maksimissaan pelkkiä sampleja voi tilata 10 kpl yhteensä. Jos tilaat kokonaisia tuoksuja, voit valita kolme samplea ilmaiseksi.Tilaus oli pakattu hyvin, kuplamuovisen kirjekuoren sisällä oli vielä erikseen kuplamuoviin kääritty valkoinen paperipussi, jonka sisällä tuoksunäytteet olivat, teipattuina kiinni toisiinsa. Mukana tuli käsin kirjoitettu tervehdys ja nippu paperisia tuoksuliuskoja.


Pulloissa on käsin kirjoitetut etiketit joissa on luonnollisesti valmistajan ja tuoksun nimi.Yhtään kaupanpäällistä en saanut. Mikä oli vähän tylsää. Pidän yllätyksistä kovasti. Kaiken kaikkiaan asiointi Aus Liebe zum Duftin kanssa sujui ongelmitta ja päällimäiseksi jäi miellyttävä ja positiivinen mielikuva. Todennäköisesti tulee tilattua toistekin.  

3 kommenttia:

  1. Kiitos tästä, manio juttu! Näillä on erittäin kattava tuoksuvalikoima, joten ehkä joskus vielä ostan jotain niiltä. Tai siis sitten kun saan joskus backlogini nuuhkittua.

    VastaaPoista
  2. Minusta tämä on sympaattinen liike (hyvä nimi!), luotettava ja nopeat toimitukset :)

    VastaaPoista
  3. Minustakin tätä liikettä kuvaa hyvin tuo sympaattinen!

    VastaaPoista

Tervetuloa kommentoimaan, mielipiteesi on odotettu ja arvostettu!